Szeretnél kitűnni az online térből?

Segítünk neked sokkal több pénzt keresni azáltal, hogy felhasználóbarát és egyedi dizájnal, ellenállhatatlan weboldalt készítünk neked, és profi szövegekkel vesszük le a közönséged a lábáról.

EGYEDÜLÁLLÓ SZEMLÉLETMÓDDAL KÖZELÍTJÜK MEG AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSEINKET!

Nem fogunk eltűnni, sumákolni, hanyag munkát kiadni a kezeink közül vagy „okosba” megoldani a feladatokat! Nálunk az ügyfél az első, ezért úgy kezeljük a weboldalad, akárcsak a sajátunkat!

Az egyedi webdesign segíti a #vállalkozásod felemelkedését.

A weboldal egy olyan brand és profitmaximalizáló eszköz, amely nélkül egy vállalkozás a mai világban meg élhet de, piacot robbantani viszont soha sem fog.

 

Mikor a velem való közös munkáról döntesz, akkor ne arról dönts, hogy kell-e neked egy weboldal. Dönts inkább arról, hogy szeretnél-e kiemelkedni a tömegből? Olyan honlappal tulajdonosa lenni, mint a nagyok? Most még elképzelhetetlennek tűnő eredményeket elérni? És a vállalkozásod piacvezetőnek látni?
Ha ezekre a kérdésekre igen a válaszod, a wittnerweb-nél az év bármely napján örömmel fogadom a megkeresésedet!
Megtiszteltetés volna veled dolgozni!

Most még ötlet, ezután kész weboldal.

Amit fixen #garantálni tudunk

Támogatási garancia

Felhasználói élmény garancia

 A weboldal látogatói számára kiváló felhasználói élményt biztosít. A tervezés során figyelembe veszem a felhasználók igényeit, és ergonómikus, könnyen használható felületet hozok létre, amely magával ragadó és könnyen átlátható.

Weboldal biztonság

Biztonsági garancia

A weboldalad biztonságát kiemelt kezelem. Megfelelő biztonsági alkalmazok, például SSL tanúsítványt használok, hogy a látogatók személyes adatai és a tranzakciók védettek legyenek a rosszindulatú tevékenységektől és illetéktelen személyektől.

Végeredmény: Biztonságos weboldal

Elégedett ügyfél

Támogatási garancia

Számomra fontos, hogy minden projektben az ügyfél igényei az elsődlegesek, és az együttműködés alapjának tekintem a nyitott kommunikációt és a kölcsönös bizalmat. Célom, hogy hitelességemmel és szakértelmemmel biztosítsam az ügyfelek sikeres online jelenlétét és növekedését, és minden esetben a legjobb eredményre törekedjek.

Támogatási garancia

Pénzvisszafizetési garancia

A pénzvisszafizetési garancia azt jelenti, hogy ha a weboldal nem felel meg a meghatározott követelményeknek vagy nem teljesíti az elvárt minőségi sztenderdeket, akkor visszatérítem a befizetett összeget. Ez biztosíték arra, hogy a szolgáltatás magas színvonalon teljesüljön és az elvárásaidat is felülmúlja.

Innováció

Mesterséges inteligencia

Cégem a legmodernebb technológiákat alkalmazza a weboldalak készítése során. Tudjuk, hogy a sikeres online jelenlét alapja az innováció a mesterságes intelligencia segítségével és a szakértelmemmel, tapasztalatommal segítek Neked egy egyedi és hatékony weboldal létrehozásában. Mesterséges intelligenciát használok a tervezés, a tartalomfejlesztés és a felhasználói élmény optimalizálása során, hogy Neked a legjobb eredményeket nyújtsam. Tedd meg az első lépést a digitális siker felé és bízzd rám weboldala fejlesztését mesterséges intelligencia segítségével!

Támogatási garancia

Munkamódszerünk

Elemzünk

A nálad meglévő márkaismeret mellé odatesszük a szakmai tapasztalatunkat, és a kettő metszete alapján egészen pontosan meghatározzuk a kommunikációs célokat. A közös beszélgetésen kívül gyakran szükség van még kutatásra, adatelemzésre és a konkurensek alapos vizsgálatára.

Tervezünk

Az elemzés alapján már ki fog rajzolódni, hogy milyen platformokon, kiknek és milyen központi üzenetre koncentrálva tervezzük meg a kommunikációdat. Ezekre a fix pontokra építve átfogó stratégiát készítünk vállalkozásod számára. Ennek része a hirdetési stratégia és az operatív megvalósítási terv is.

Megvalósítunk

Elkészítjük a stratégia véglegesítése során elfogadott kreatív tartalmi elemeket. Ha kell, fotózunk, forgatunk, fejlesztünk, grafikázunk, vágunk, és megírjuk a szövegeket is. A tartalmakhoz kapcsolódó olyan napi operatív feladatokat, mint a posztolás, feltöltés vagy hirdetéskezelés szintén ránk bízhatod!

Optimalizálunk

A publikált kreatív tartalmi elemek teljesítményét figyeljük, az eredményeket riportáljuk, és rendszeresen teszünk javaslatot a hirdetési beállítások optimalizációjára. Amikor elég adat gyűlik össze, vagy hosszabb idő telik el, akkor ismét visszatérünk az elemzéshez, és a megszerzett tudás alapján frissítjük a stratégiát.

Támogatási garancia

Innováció

Mesterséges inteligencia

Cégem a legmodernebb technológiákat alkalmazza a weboldalak készítése során. Tudjuk, hogy a sikeres online jelenlét alapja az innováció a mesterságes intelligencia segítségével és a szakértelmemmel, tapasztalatommal segítek Neked egy egyedi és hatékony weboldal létrehozásában. Mesterséges intelligenciát használok a tervezés, a tartalomfejlesztés és a felhasználói élmény optimalizálása során, hogy Neked a legjobb eredményeket nyújtsam. Tedd meg az első lépést a digitális siker felé és bízzd rám weboldala fejlesztését mesterséges intelligencia segítségével!

Gyakori kérdések és válaszok

A legtöbben erre voltatok kiváncsiak, mielött a wittnerweb.hu-t választották.

Gyakori kérdések

Mi legyen az ebéd?

Ez egy általános probléma, nekem könyebb eldöntenem hisz az mellet, hogy web designgel fogalkozom, szakács az alap szakmám. De azt megigérhetem ha lesz lehetőségem jobban megismerni akkor szívesen addok tanácsot ezzel kapcsolatban is.

Mikor zajlott a Honfoglalás?

A honfoglalás időpontja gyakori kérdés az érdeklődők körében. A válasz röviden: az 895 és 902 közötti években történt. További információkat a történelemkönyvekben találhatsz.

Mi Malajzia fővárosa?

Tudod mi Malajzia fővárosa, de elfelejtetted? Ne aggódj, könnyen megtalálhatod ezt és sok más információt a "Wikipédián"

Link: https://hu.wikipedia.org/wiki/Malajzia

Mi a kedvenc színed?

Kék:

A kék szín pszichológiailag gyakran összefügg a nyugalommal, bizalommal és stabilitással. Az emberi agyban a kék szín látása csökkenti a vérnyomást és a pulzusszámot, ami megnyugtató hatású lehet. A kék szín használata a weboldal dizájnban is elősegítheti a felhasználók nyugodt és biztonságos érzetét.

Zöld:

A zöld szín általában nyugalmat, harmóniát és természetességet sugall. Az emberek gyakran azért szeretik, mert emlékezteti őket a természet és a frissesség élményére. A zöld szín hatással lehet a mentális állapotunkra is, és javíthatja a hangulatunkat.

Gyakori kérdések a Designal kapcsolatban

Kinek való a WittnerWeb.hu?

Ha kezdő vállalkozó vagy, aki nyitott az új lehetőségekre és a változásra, és szeretnél több pénzt keresni, akkor itt a helyed! Megbízható és ígényes kivitelezőként segítek neked abban, hogy hatékonyan megjelenj az online térben, és növeld az üzleted bevételét. Ha elkötelezett vagy a fejlődés és a siker iránt, akkor jó helyen jársz.

Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot veled?

Írj egy e-mailt (hello@wittnerweb.hu)

Mi a folyamat a weboldal elkészítése során?

1. BESZÉLJÜK ÁT

Ebben a fázisban fontos, hogy megértsem a vállalkozásoddal kapcsolatos elképzeléseid, igényeid és céljaid.

2. TERVEZÉS

A megbeszélés során ötletelünk, tervezünk és kidolgozom az egyedi igényedre szabott weboldal dizájn megoldásait.

3. FINOMÍTÁS

A tervezés után legjobb gyakorlatokat ötvözve kialakítom a weboldal megjelenését, felépítését és funkcionalitásait.

4. ÉPÍTÉS

A végeredmény egy olyan weboldal, amely nem csak esztétikus és modern, hanem hatékonyan szolgálja az ügyfeleid céljait.

Mennyi idő alatt készűl el a weboldalam?

A weboldal elkészülési ideje jelentős mértékben függ attól, hogy mekkora és milyen bonyolultságú projektről van szó. További tényező lehet, hogy mennyire vagy tisztában az elképzeléseiddel és a céljaiddal. A pontos határidők meghatározása érdekében érdemes egyeztetni a projekt részleteiről, így lehetőség nyílik a hatékony és időben történő kivitelezésre. Általánosságban elmondható, hogy egy átlagos méretű weboldal három-öt hét alatt elkészülhet, de nagyobb projektek esetén ennél hosszabb időt vehet igénybe.

Tudok kérdezni valakitől ha elakadok?

Amikor kérdés merűl fel benned, ne aggódj, mindig számíthatsz rám. Ha azonnali segítségre van szükséged, hívj fel telefonon, hogy gyorsan és hatékonyan tudjuk megbeszélni a helyzetet. Ha azonban az ügy nem sürgős, küldj egy emailt.

Weboldal vagy webshop kellene nekem?

Egy kis segítség a döntéshez:

Webshop: Ha olyan termékeket vagy szolgáltatásokat szeretnél online értékesíteni, amelyeket a vásárlók közvetlenül megrendelhetnek és fizethetnek, akkor egy webshop a megfelelő választás számodra. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen és egyszerűen eladhasd fizikai termékeidet vagy online szolgáltatásaidat, és biztosítsd a vásárlók számára a gyors és biztonságos fizetési lehetőségeket.

Weboldal: Ha arra törekszel, hogy bemutasd vállalkozásodat, szolgáltatásaidat vagy termékeidet, és felkeltsd az érdeklődést az emberekben, akkor egy hatékony weboldal elengedhetetlen. A weboldal lehetővé teszi, hogy megjelenítsd a vállalkozásod egyedi értékeit, bemutasd az ajánlatodat, és nyújts részletes információkat a látogatóknak. Emellett lehetőséget ad arra, hogy kapcsolatba lépj potenciális ügyfelekkel és építs hosszú távú üzleti kapcsolatokat.

Mi mindent kínál a közös munka során?

Az együttműködés során számíthatsz figyelemre, türelemre és értékes tanácsokra. Nem csupán az weboldal építésével foglalkozom, hanem instrukciókkal is segítelek nehéz helyzetekben és kérdésekben. Az elkészült oldaladon túlmenően számos hasznos vállalkozói tippet is kapsz, amelyek nagy értéket képviselnek és pénzt hozhatnak számodra, ha nyitott vagy rá.

Mennyibe kerűl?

A weboldal tervezése számos tényezőtől függ, mint például a projekt mérete, a szükséges aloldalak száma, az elképzelések a design és a funkcionalitás kapcsán, valamint az arculati elemek és a SEO optimalizálás. Mindazonáltal, a megfelelő alapok meghatározása alapvető fontosságú, beleértve a vállalkozás célját és célcsoportját, hogy az egyedi árajánlatot a megrendelő igényeinek megfelelően lehessen kialakítani. Ennek segítségével a tervezési folyamat zökkenőmentesen zajlik, és az eredmény egy hatékony és a felhasználói igényeknek megfelelő weboldal.

Illetve ahogy már említettem "Pénztárcabarát" szolgáltatásot kínálok, hisz számomra nem csak a profit a fő cél. Inkább misszió, hogy minnél több válalkozónak tudjak fogyasztóbarát és egyedi weboldalt tervezni ami segít a profit maximalizálásban.

Mit tehetek, ha nem vagyok elégedett a végeredménnyel?

A projekt során mindent megteszek azért, hogy a weboldalad a lehető legjobban tükrözze vállalkozásodat és elérje a kitűzött célokat. Ha valamilyen változtatást vagy módosítást szeretnél látni a végeredményben, kérlek, oszd meg részletesen az igényeket. A célom az, hogy olyan weboldalt készítsek neked ami tükrözi a vállalkozásod és felhasználóbarát, ha szükséges, javításra vagy módosításra is van lehetőség, hogy elérjük a kivánt célt és elégedett legyél a szolgáltatásommal.

#Szolgáltatásaink

Weboldal design

Az elsődleges cél egy weboldal designjának kialakításakor az, hogy felkeltse a látogatók érdeklődését és elhivatottságát. Ennek érdekében, a designnak tökéletes összhangban kell lennie a brand arculatával, és kreatív elemekkel kell rendelkeznie, amelyek az üzenet megfelelő kommunikációját szolgálják. Emellett a reszponzív design alapvető fontossággal bír a felhasználói élmény és a mobilhasználat tekintetében.

Premium

Prémium webdesign csomag:
 • Teljesen egyedi weboldal tervezése és fejlesztése
 • Egyedi design és funkciók a vállalkozás igényei szerint
 • Összetett navigációs rendszer és tartalomstruktúra
 • Különleges rendszer funkciók, például integráció más API-s pluginokkal (programokkal)
 • Responszív dizájn (mobilbarát)
 • Teljes körű SEO optimalizáció
 • Google Analytics és Google Search Console integráció
 • Online fizetési rendszer és kosár

Kedvenc

Profi webdesign csomag:
  • Akár 5-7 oldal tervezése és kialakítása
  • Egyedi design, amely az üzlet arculatához igazodik
  • Bővített navigációs menürendszer
  • Galéria vagy portfólió oldal ellátás
  • Egyedi elemek, például slider vagy animációk beillesztése
  • Responszív dizájn (mobilbarát)
  • SEO optimalizálás
  • Google Analytics és Google Search Console integráció
web Shop webdesign csomag:
 • Teljesen egyedi webshop tervezése és fejlesztése
 • Egyedi design és funkciók a vállalkozás igényei szerint
 • Bővített navigációs menürendszer
 • Egyedi elemek, például slider vagy animációk beillesztése
 • Responszív dizájn (mobilbarát)
 • Különleges rendszer funkciók, például integráció más API-s pluginokkal (programokkal)
 • Online fizetési rendszer és kosár

Blog honlap

Tartalomkezelő rendszer (CMS) csomag:
 • CMS alapú weboldal tervezése és fejlesztése
 • Design tesztreszabás a vállalkozás arculatához
 • Tartalom feltöltése és formázása az első oldalakhoz
 • Alapvető bővítmények telepítése és beállítása
 • Responszív dizájn (mobilbarát)
 • SEO alapok beállítása (keresőbarát optimalizálás)
 • Google Analytics integráció

Standard

Alap webdesign csomag:
 • Egy oldalas weboldal tervezése és kialakítása
 • Egyszerű és letisztult design
 • Alapvető navigációs menürendszer
 • Kapcsolatati űrlap készítés
 • Egyedi logó és címsor tervezése (választható)
 • Responszív dizájn (mobilbarát)
 • SEO alapok beállítása (keresőbarát optimalizálás)
 • Google Analytics integráció

Biztonság

Karbantartás és frissítések:
 • Weboldal karbantartás és frissítés
 • Biztonsági mentés
 • Karbantartás a weboldal tartalmának frissítése érdekében
 • Havi jelentés a weboldal látogatottságáról
 • Extra pluginek biztosítása (vállasztható opció)

Arculat tervezés

Az arculat tervezése kulcsfontosságú a vállalkozás sikerességének és felismerhetőségének szempontjából. Az egyedülálló arculat segít megkülönböztetni a céget a versenytársaktól, és erősíti az üzleti kommunikációt. A jól megtervezett arculat a célcsoportok igényeire szabott, és összhangban áll az üzenettel, amit a cég szeretne közvetíteni. Az egységes arculat a vállalkozás hitelességét növeli, bizalmat az ügyfelek, partnerek felé.

Premium

Branding csomag:
 • Teljes arculati elemek tervezése, beleértve a logót, színvilágot, betűtípust és arculati elemeket
 • Kézikönyv készítése arculati elemek használatához
 • Megjelenési formák tervezése (pl. névjegykártya, plakát, Fb hírdetés kép stb.)
 • Digitális arculati elemek tervezése (pl. webdesign, szociális média stb.)
 • Kész arculati elemek különböző formátumokban

Kedvenc

Profi arculattervezési csomag:
 • Egyedi logótervezés
 • Színvilág és betűtípus kiválasztása
 • Teljes arculati elemek tervezése
 • Kézikönyv készítése arculati elemek használatához
 • Kész logófájl és arculati elemek különböző formátumokban

Standard

Alap arculattervezési csomag:
 • Egyedi logótervezés
 • Színvilág és betűtípus kiválasztása
 • Alapvető arculati elemek tervezése
 • Kész logófájl és arculati elemek különböző formátumokban
Logótervezési csomag:
 • Egyedi logótervezés
 • 2-3 tervezési javaslat
 • 2-3 korrekciós kör
 • Kész logófájl különböző formátumokban

Írd le melyik csomagot választottad. Én pedig egyedi árajánlatot küldök.

Készen állsz, hogy együtt megvalósítsuk az ötleted?

Most még ötlet, ezután kész weboldal.
Kérem az ingyenes ajánlatotSürgősen kell a weboldal