Gyakori kérdések és válaszok

A legtöbben erre voltatok kiváncsiak, mielött a wittnerweb.hu-t választották.

Gyakori kérdések

Mi legyen az ebéd?

Ez egy általános probléma, nekem könyebb eldöntenem hisz az mellet, hogy web designgel fogalkozom, szakács az alap szakmám. De azt megigérhetem ha lesz lehetőségem jobban megismerni akkor szívesen addok tanácsot ezzel kapcsolatban is.

Mikor zajlott a Honfoglalás?

A honfoglalás időpontja gyakori kérdés az érdeklődők körében. A válasz röviden: az 895 és 902 közötti években történt. További információkat a történelemkönyvekben találhatsz.

Mi Malajzia fővárosa?

Tudod mi Malajzia fővárosa, de elfelejtetted? Ne aggódj, könnyen megtalálhatod ezt és sok más információt a "Wikipédián"

Link: https://hu.wikipedia.org/wiki/Malajzia

Mi a kedvenc színed?

Kék:

A kék szín pszichológiailag gyakran összefügg a nyugalommal, bizalommal és stabilitással. Az emberi agyban a kék szín látása csökkenti a vérnyomást és a pulzusszámot, ami megnyugtató hatású lehet. A kék szín használata a weboldal dizájnban is elősegítheti a felhasználók nyugodt és biztonságos érzetét.

Zöld:

A zöld szín általában nyugalmat, harmóniát és természetességet sugall. Az emberek gyakran azért szeretik, mert emlékezteti őket a természet és a frissesség élményére. A zöld szín hatással lehet a mentális állapotunkra is, és javíthatja a hangulatunkat.

Gyakori kérdések a Designal kapcsolatban

Kinek való a WittnerWeb.hu?

Ha kezdő vállalkozó vagy, aki nyitott az új lehetőségekre és a változásra, és szeretnél több pénzt keresni, akkor itt a helyed! Megbízható és ígényes kivitelezőként segítek neked abban, hogy hatékonyan megjelenj az online térben, és növeld az üzleted bevételét. Ha elkötelezett vagy a fejlődés és a siker iránt, akkor jó helyen jársz.

Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot veled?

Írj egy e-mailt (hello@wittnerweb.hu)

Mi a folyamat a weboldal elkészítése során?

1. BESZÉLJÜK ÁT

Ebben a fázisban fontos, hogy megértsem a vállalkozásoddal kapcsolatos elképzeléseid, igényeid és céljaid.

2. TERVEZÉS

A megbeszélés során ötletelünk, tervezünk és kidolgozom az egyedi igényedre szabott weboldal dizájn megoldásait.

3. FINOMÍTÁS

A tervezés után legjobb gyakorlatokat ötvözve kialakítom a weboldal megjelenését, felépítését és funkcionalitásait.

4. ÉPÍTÉS

A végeredmény egy olyan weboldal, amely nem csak esztétikus és modern, hanem hatékonyan szolgálja az ügyfeleid céljait.

Mennyi idő alatt készűl el a weboldalam?

A weboldal elkészülési ideje jelentős mértékben függ attól, hogy mekkora és milyen bonyolultságú projektről van szó. További tényező lehet, hogy mennyire vagy tisztában az elképzeléseiddel és a céljaiddal. A pontos határidők meghatározása érdekében érdemes egyeztetni a projekt részleteiről, így lehetőség nyílik a hatékony és időben történő kivitelezésre. Általánosságban elmondható, hogy egy átlagos méretű weboldal három-öt hét alatt elkészülhet, de nagyobb projektek esetén ennél hosszabb időt vehet igénybe.

Tudok kérdezni valakitől ha elakadok?

Amikor kérdés merűl fel benned, ne aggódj, mindig számíthatsz rám. Ha azonnali segítségre van szükséged, hívj fel telefonon, hogy gyorsan és hatékonyan tudjuk megbeszélni a helyzetet. Ha azonban az ügy nem sürgős, küldj egy emailt.

Weboldal vagy webshop kellene nekem?

Egy kis segítség a döntéshez:

Webshop: Ha olyan termékeket vagy szolgáltatásokat szeretnél online értékesíteni, amelyeket a vásárlók közvetlenül megrendelhetnek és fizethetnek, akkor egy webshop a megfelelő választás számodra. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen és egyszerűen eladhasd fizikai termékeidet vagy online szolgáltatásaidat, és biztosítsd a vásárlók számára a gyors és biztonságos fizetési lehetőségeket.

Weboldal: Ha arra törekszel, hogy bemutasd vállalkozásodat, szolgáltatásaidat vagy termékeidet, és felkeltsd az érdeklődést az emberekben, akkor egy hatékony weboldal elengedhetetlen. A weboldal lehetővé teszi, hogy megjelenítsd a vállalkozásod egyedi értékeit, bemutasd az ajánlatodat, és nyújts részletes információkat a látogatóknak. Emellett lehetőséget ad arra, hogy kapcsolatba lépj potenciális ügyfelekkel és építs hosszú távú üzleti kapcsolatokat.

Mi mindent kínál a közös munka során?

Az együttműködés során számíthatsz figyelemre, türelemre és értékes tanácsokra. Nem csupán az weboldal építésével foglalkozom, hanem instrukciókkal is segítelek nehéz helyzetekben és kérdésekben. Az elkészült oldaladon túlmenően számos hasznos vállalkozói tippet is kapsz, amelyek nagy értéket képviselnek és pénzt hozhatnak számodra, ha nyitott vagy rá.

Mennyibe kerűl?

A weboldal tervezése számos tényezőtől függ, mint például a projekt mérete, a szükséges aloldalak száma, az elképzelések a design és a funkcionalitás kapcsán, valamint az arculati elemek és a SEO optimalizálás. Mindazonáltal, a megfelelő alapok meghatározása alapvető fontosságú, beleértve a vállalkozás célját és célcsoportját, hogy az egyedi árajánlatot a megrendelő igényeinek megfelelően lehessen kialakítani. Ennek segítségével a tervezési folyamat zökkenőmentesen zajlik, és az eredmény egy hatékony és a felhasználói igényeknek megfelelő weboldal.

Illetve ahogy már említettem "Pénztárcabarát" szolgáltatásot kínálok, hisz számomra nem csak a profit a fő cél. Inkább misszió, hogy minnél több válalkozónak tudjak fogyasztóbarát és egyedi weboldalt tervezni ami segít a profit maximalizálásban.

Mit tehetek, ha nem vagyok elégedett a végeredménnyel?

A projekt során mindent megteszek azért, hogy a weboldalad a lehető legjobban tükrözze vállalkozásodat és elérje a kitűzött célokat. Ha valamilyen változtatást vagy módosítást szeretnél látni a végeredményben, kérlek, oszd meg részletesen az igényeket. A célom az, hogy olyan weboldalt készítsek neked ami tükrözi a vállalkozásod és felhasználóbarát, ha szükséges, javításra vagy módosításra is van lehetőség, hogy elérjük a kivánt célt és elégedett legyél a szolgáltatásommal.

Kapcsolat

Elérhetőség

E-mail: hello@wittnerweb.hu

Írd le milyen vállalkozásod van. Én pedig egyedi árajánlatot küldök.

Elérhetőség

E-mail: hello@wittnerweb.hu